Du er her

 

På TusenFryd jobber alle slags typer unge mennesker. Sammen treffer og server vi nesten en halv million små og store gjester hver sesong. Selv om vi er forskjellige og har ulike stillinger, må alle TusenFrydere snakke og skrive godt minst et skandinavisk språk og dessuten kjenne seg igjen i minst en av våre verdier:

Trygg - rolig og tydelig, prioriterer sikkerhet
Offensiv – energisk, ser alltid etter løsninger, liker å lære nye ting
Entusiastisk – humør og utstråling, skaper raskt kontakt med andre

Restaurant Nedre

Er du klar for en hendelsesrik og sosial hverdag der du får arbeide med gjestebehandling eller matlaging? Da er det Restaurant Nedre du skal søke til. Avdelingen består av ca. 35 medarbeider og 7 ledere. Det er alltid en leder på jobb noe som sikrer god oppfølging og trygge rammer for deg som medarbeider. Pizzaverkstedet, Streetkitchen, Magaplasket og Den arme ridder er stedene som tilhører denne avdelingen.
 
Pizzaverkstedet er parkens største pizzarestaurant. Dette er en veldig populær restaurant med høyt trykk og er et spennende sted å jobbe. På Streetkitchen serverer vi texmex i forskjellige varianter. I høysesong kan man også få jobbe på kioskene Magaplasket og Den arme ridder.
 
Som medarbeider her får du muligheten til enten å jobbe i kasse eller produksjon. Dette er for at du medarbeider hos oss skal få muligheten til å spesialisere deg. Det vil i tillegg være mulig å prøve seg på begge deler hvis man viser en god utvikling. Dette sikrer en variert og spennende hverdag for alle våre medarbeidere.
 

Arbeidsoppgavene inkluderer:

  • Betjene kassen og drive mersalg av våre produkter
  • Hjelpe gjestene våre med et smil og godt humør
  • Produsere forskjellige produkter inkluderende pizza, buritos og taco tallerken
  • Oppvask og renhold av restaurantene

Vi søker etter deg som:

  • Liker å kommunisere med andre og er med for å ha det gøy jobben
  • Er konkurranseinnstilt og motiveres av mål og tall
  • Liker å jobbe i et høyt arbeidstempo
  • Er opptatt av å gjøre oppgavene dine nøye og effektivt

Alle stillinger besatt for 2017

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev