You are here

Event

Vi i TusenFryd Event har spesialkompetanse til å få våre gjester til å senke skuldrene og bare ha det gøy! Vi tilbyr utfordringer og opplevelser for alle i Norges største fornøyelsespark bare 20 minutter fra Oslo! Du kan invitere ansatte, kunder eller samarbeidspartnere med familie! Ønsker dere et firma Event for bare ansatte tilbyr vi også kveldsarrangementer for voksne. Er dere mange? Vi leier ut hele eller deler av parken til familiedager. TusenFryd tilbyr unik kjøring i attraksjoner, enten i åpningstiden, eller eksklusiv kjøring for bare dere som et firma eller kundearrangement.

Ha bedriftens sommerfest i Norges største fornøyelsespark! Vi skreddersyr firmafester, kick- off og kundearrangement på kveldstid hvor dere har vår flotte park for dere selv.

En Familiedag på TusenFryd gir din bedrift mange muligheter. Om hensikten er å samle ansatte med familie, kundearrangement, kick-off eller sommeravslutning, finner vi den beste løsningen. TusenFryd er en familiepark som tilbyr unike opplevelser med spenning og glede for alle aldre!

Her kan kolleger boltre seg med hyl, skrik og latter blant alle våre attraksjoner og spill. Humørbillettene kan brukes til sommergave til ansatte eller kunder! Eller hva med å la de ansatte ta med seg familien til en dag utenom det vanlige?

Tenk Stort! Du kan leie deler av parken – eller hele om du vil! Perfekt for større Event, familie dager og arrangement for ansatte eller kunder.

Vi tilbyr invitasjoner, underholdning, transport, overnatting og mye mer!

Her finner du referanser og tilbakemeldinger fra våre firmakunder.

Hvis du skal arrangere et KickOff for dine ansatte, har TusenFryd Event mange muligheter!

Som mottaker av TusenFryd Event sitt nyhetsbrev kan du holde deg oppdatert på nyheter, informasjon og gode tilbud til deg og din bedrift.

Ta bedriften med på Teambuilding eller lagbygging på TusenFryd Event!