You are here

Praktisk info

Sjekk ut våre tjenester og fasiliteter på TusenFryd. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre ditt besøk til en uforglemmelig opplevelse

Nyhet! Søndagskort 2015

Søndagskortet for 2015 koster kun kr 599,-. Søndagskortet er personlig og gir deg fri inngang til TusenFryd på søndager i sesongen 2014 og 2015.

Kortet gir ingen øvrige fordeler, men kan oppgraderes til sesongkort i gjesteservice på TusenFryd.

Sesongkort til TusenFryd!

Sesongkort 2015 fra kr 809,- (fornying) Nytt kort kr 859,- Her er det gode penger å spare!

Vi selger også sesongkort, og fornyelse av sesongkort, som gavekort. Den perfekte gaven til barna, eller voksne som liker å ha det gøy!

Hver dag mottar vi spørsmål fra gjester i parken. Noen av de mest stilte spørsmålene kan du få svar på her.

Her finner du informasjon om hvordan du kan komme deg til TusenFryd.

Vil du ha et kult attraksjonsfoto på Facebook eller som bakgrunnsbilde? Dersom du kjøper et attraksjonsfoto hos oss, kan du også kjøpe det for digital nedlasting!

Ikke bekymre deg – alle gjenstander som blir funnet på TusenFryd registreres elektronisk og oppbevares gjennom sesongen.

Denne guiden er laget som et hjelpemiddel for gjester med særlige behov. Den gir informasjon om alle våre attraksjoner, slik at det skal være enklere å orientere seg om hvilke attraksjoner som passer hver enkelt.

Fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo ble offisielt åpnet 11. juni 1988 etter en byggeperiode på 18 måneder. Ideen bak fornøyelsesparken var at Oslo-området manglet en slik attraksjon. 50 prosent av Norges befolkning bor innenfor en avstand fra TusenFryd som gjør dagsbesøk naturlig.

Her finner du informasjon om noen av TusenFryds samarbeidspartnere.

Mulighetene er mange – også i regnvær.
 
Selv om det er regnvær er alle våre attraksjoner åpne, og du kan fortsatt få mange gode frydefulle opplevelser - til og med uten å bli våt eller kald.
 

Velkommen til TusenFryd, Norges største fornøyelsespark med over 30 berg- og dalbaner, karuseller og andre attraksjoner for både store og små.