Du er her

  • Vertshuset
  • Vertshuset
  • Vertshuset
  • Vertshuset

Mattyper

Kjøtt
Meksikansk mat
Pasta
Pizza
Salater

Tjenester

Handicap- vennlig
Kredittkort
Terrasse

Vertshuset er TusenFryds største spisested, og parkens hovedrestaurant. Beliggende midt i parken er det et perfekte spisested for hele familien etter noen begivenhetsrike timer i parken.
 På Vertshuset har vi buffet som passer for både voksne og barn – her kan du spise så mye du orker av blant annet pasta, svinenakke, hjemmelaget tikka masala, wok, taco, pizza, forskjellige typer salat og egen dessertbuffet. I kaffebaren finner du italiensk is, påsmurte bakevarer, kaker og parkens beste kaffebar! 
 
I buffeten er pizza, taco, pasta med kjøttboller og pannekaker mest populære blant barna. Vi serverer også risengrynsgrøt og gele med vaniljesaus– helt klare favoritter blant barna! Vi har eget stellerom, og kan hjelpe deg med gratis bleier til de aller minste, dersom du skulle ha behov for dette. 
  
For allergikere har vi flere alternativer i buffeten, blant annet glutenfri pizza og wok. Hvert sted har utfyllende allergiinformasjon. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med vår betjening på stedet, så vil de hjelpe deg. Du kan også besøke vår internettside allergi.tusenfryd.no for utfyllende informasjon.   
 

Flere spisesteder

KJØP
Barn under 95 cm gratis! For flere kategorier klikk på kjøp knappen

Nyhetsbrev