Covid-19 info. Se tiltak og anbefalinger for å få en trygg og vellykket opplevelse. Alle detaljer

Tjenester

FAQ

Vi har samlet de vanligste spørsmålene vi får i parken for deg her. 

Les mer

MISTET OG FUNNET

Ikke bekymre deg – alle gjenstander som blir funnet på TusenFryd registreres elektronisk og oppbevares i opptil 2 uker.

Ta kontakt med oss på telefon, eller send en e-post til firmapost@tusenfryd.no med en detaljert beskrivelse av gjenstanden du har mistet, samt informasjon om når og hvor du tror den ble borte, så vil vi registrere etterlysningen i våre systemer. Om du også oppgir ditt mobiltelefonnummer og din e-postadresse vil du motta et referansenummer på tekstmelding og e-post som du kan bruke i din videre kontakt med oss. Vi vil da ta kontakt med deg så fort gjenstanden blir innlevert til vårt hittegodskontor!

Dersom du får beskjed om at din gjenstand har dukket opp igjen, kan du hente den i Gjesteservice (til høyre for hovedinngangen) i hele parkens åpningstid, avtale henting i kontortiden eller få den tilsendt i postoppkrav fra oss.

HUNDEPARKERING

Hunder i parken er ikke tillatt, med unntak av  førerhunder. Men, vi har gratis opphold for hunden din i store utendørs bur med tak. 

Vi oppfordrer til å ta med egen hengelås eller så kan dette alternativt kjøpes i "Gjesteservice" (ved hovedinngangen). Vannskåler er tilgjengelig, men det anbefales å ta med egen bolle. Vi har ikke hundemat til salgs på TusenFryd.

NB! Hundeparkeringen er selvbetjent. Du er selv ansvarlig for at hunden din har det bra og at går innom og har tilsyn i løpet av dagen. Se for øvrig informasjon tilgjengelig når du "parkerer" hunden din!

Hvis du har en mindre hund, anbefaler vi at du tar med et reisebur som hunden kan ha i det store buret, samt at det er et eget teppe å ligge på.
Spør parkeringsvaktene når du kommer til parken, så viser de deg veien til hundeparkeringen som ligger på utsiden av parken. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall bur tilgjengelig per dag.

KJØP RIDEFOTO

Her finner du informasjon om de forskjellige stedene du kan kjøpe et bilde av deg selv i attraksjoner på TusenFryd.

SPEEDMONSTER FOTO
Her selger vi tøffe bilder som beviser at du er tøff nok til å kjøre Skandinavias råeste attraksjon. Ta med deg en minnerik opplevelse hjem og vis det til familie og venner!

BESTEFARS BILFOTO
Her selger vi koselige bilder fra den morsomme turen i bestefars sine egne veteranbiler. Dette er alle barnefamiliers favorittsted. Ta med dere et koselig minne hjem fra dagens besøk på TusenFryd!

TØMMERSTUPET FOTO

Bildene vi selger her er en ekte klassiker og en favoritt for familier og venner! Smil til kameraet på vei nedover tømmerstupet og kjøp bildet i fotoboden vår!

THUNDERCOASTER FOTO
Vil du ha en suvenir etter å ha kjørt en av verdens beste berg- og dalbaner? Kjøp den på ThunderCoaster Foto!

WESTERN EXPRESS FOTO
Etter en vill tog ferd med Western-Ekspressen kan dere gå opp til fotostedet vårt i Morgan Kane City. Her kan dere kjøpe et minne fra Ville Vesten..

RAGNAROK FOTO
Etter et spennende elverace gjennom fossefall og virvlende strømmer, kan du kjøpe et minneverdig bilde fra turen i Dragekista-butikken.

THORS HAMMER FOTO
Etter turen i den mørke eventyrverdenen kan du kjøpe et bilde i Skattekammeret-butikken.

Priser for 2021
Bilde i pappomslag 95, -
Foto i nøkkelring 95, -
Bilde i magnet 95 ,-

PARKERING

Vi har mange parkeringsplasser for besøkende som ankommer i bil. Våre parkeringsplasser er tilrettelagt slik at det er gåavstand til hovedinngangen.
TusenFryd har automatisk registrering av parkering.

Betalingsalternativene er som følger:
Ved besøk: Easypay App eller betalingsautomat ved hovedinngang

Etter besøk: Hvis man ikke har betalt etter 48 timer etter besøk vil det komme faktura i posten med et fakturagebyr på 49,- i tillegg. Innen 48 timer kan man også betale på https://easypay.profectum.no/

Pris: 70 kroner.
Årskort koster 150,- og kan kjøpes av alle. Årskort får du kjøpt her https://easypay.profectum.no/tusenfryd

Våre tiltak og anbefalinger mot Covid-19

Våre tiltak og anbefalinger mot Covid-19