Covid-19 info. Se tiltak og anbefalinger for å få en trygg og vellykket opplevelse. Alle detaljer

Steampunk Hunters

Moderat
Type attraksjon
Berg-og-dal-bane
Tenåringer og voksne
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: 130 cm
Ikke åpen i 2021 pga. Covid-19
9 År
Tilgang for funksjonshemmede
Hele sesongen
Se flere detaljer Se mindre detaljer
Steampunk Hunters er vår fantastisk virtuelle berg- og dalbane opplevelse!

For første gang i Norge er det mulig å se en VR-film spesiallaget til en av fornøyelsesparkens berg- og dalbaner mens man kjører den. I 2018 tok vi steget inn i fremtiden med en innovativ løsning som kombinerer ny teknologi med eksisterende infrastruktur.

Aldri før har det vært mulig å sette seg om bord i en berg- og dalbane i Norge og oppleve både en fysisk og en virtuell reise. I vår familievennlige attraksjon "Western Expressen" utstyrer vi passasjerene med VR-briller og invitere dem med på en helt spesiell opplevelse.

I en virtuell verden tas man med gjennom gruveganger hvor passasjerene overraskes av 3D-effekter og ikke minst et "Steampunk Monster" som lurer i dypet av gruven. Underveis skal man også være aktiv ved å skyte på ulike mål, og man oppnår en score som viser hvor god monsterjeger man har vært. Filmen, som er produsert av et tysk selskap spesialisert på VR-løsninger til fornøyelsesparker, har skreddersydd et heftig lydbilde og sørget for at kicket berg- og dalbaneturen gir forsterkes ved at filmens handling er synkronisert med banens bevegelser

Ikke åpen i 2021 pga. Covid-19

altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto
Våre tiltak og anbefalinger mot Covid-19

Våre tiltak og anbefalinger mot Covid-19

Den beste prisen fra

499,-

479,-