Norges største Halloween-fest:

Samler 45.000 skrekkelskere til skummel moro

Fra førstkommende lørdag forvandles deler av Tusenfryd igjen til et eldorado for de som liker å bli skremt. Daglige monsterslipp hvor levende monstre skremmer gjestene, skrekklabyrinter og et skummelt hotell er bare noe av det som vil få nakkehårene til å reise seg på gjestene i parken. 

Alle som synes det er gøy med skrekkinngytende opplevelser som utløser hvinende hyl og hamrende puls, vil garantert få oppleve det på Tusenfryd fra lørdag 28. september. Da inviteres det nemlig igjen til Halloween-moro som er tilpasset både de minste barna men også de eldre gjestene som tåler litt skumlere overraskelser.

Og skulle man trenge en liten pause fra monstre, hekser og skrekklabyrinter, så kan man hygge seg med kjente og kjære klassikere i parken. Nesten samtlige attraksjoner vil nemlig gå samtidig som Halloween markeres. For de som er bortreist i selve høstferien (uke 40) eller ikke får nok av skrekkinngytende opplevelser, holder Tusenfryd åpent alle helger til og med 27. oktober.

Fire skrekklabyrinter vil skremme vettet av gjestene 

For de minste barna er det bygget en spennende gresskarby med alt fra hekser til de mer klassiske elementene. Men de som er klare for å kjenne litt ordentlig på Halloween-spenning, kan glede seg til skumle opplevelser i de fire labyrintene «Darkwood Motel», «The Dungeon», «Zombielaboratoriet» og «Blodige smil». 

- Skrekklabyrintene inneholder utfordringer for noen og enhver. Her skjuler det seg også ekte, levende monstre som dukker opp i den dunkle belysningen når man minst aner det. Jeg kan love at det vil sette en støkk selv i de mest hardbarkede, sier markedssjef Erik Røhne Andersen.  

Håndplukket 100 «monstre» på audition 

For også i år var det mange som ønsket rollen som monstre i høstferieuken. Tusenfryd gjennomførte en audition og håndplukket 100 personer i alderen 15-78 år med tilhørighet i Oslo- og Follo-regionen som altså skal jobbe som profesjonelle monstre i parken. De skal operere inne i labyrintene, og opp mot 20 av dem slippes løs for å skremme publikum i parken under annonserte monsterslipp.

Heftig Halloween-nyhet 25. oktober 

Tusenfryd har også en skummel nyhet i år. Fredag 25. oktober arrangeres nemlig «Horror Night», en heftig helaften for hardcore Halloween-fans. Dette spesialarrangementet starter etter mørkets frembrudd kl. 17.00, og avsluttes først kl. 22. I tillegg til de øvrige Halloween-aktivitetene i parken, får man da tilgang til nyhetene «Camp Witchwood», «The Exorcism» og et spektakulært flammeshow. 

Venter 45.000 gjester

- Vi kan trygt si at vi gjennomfører Norges største Halloweenfest også i år. Langt viktigere enn størrelse på arrangementet, er imidlertid at vi lykkes med å skape en ramme hvor venner og familier sitter igjen med hyggelige opplevelser og minner sammen på tross av et litt skummelt utgangspunkt. Basert på tilbakemeldinger fra publikum, tyder alt på at gjestene våre opplever nettopp det, sier Andersen som anslår at ca. 45.000 personer vil besøke parken under Halloween-markeringene i år.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: 

Asgeir Borgemoen, mobil: 934 48 080
Markedssjef Erik Røhne Andersen, mobil: 922 67 788, e-post: erik@tusenfryd.no